logo bailando white

9 Grams Coffee Ethiopia Yirgacheffe Gedeb gr1 natural 250g

Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v novom balení (250g a 1kg) s jednocestným ventilom a opakovane uzatváreteľným zipom a 100% recyklovateľným obalom.

12,90 

9 Grams Coffee Ethiopia Yirgacheffe Gedeb gr1 natural 250g

Kategória

Popis

Táto káva pochádza z lokality METAD’s Gedeb v úrodných regiónoch Južných národov v Gedebe, ktorá sa nachádza v zóne Gedeo, približne 437 kilometrov južne od Addis Abeby. Spoločnosť METAD tu prevádzkuje práčovňu a suchý mlyn a medzi touto stanicou a ich partnerskou stanicou v Hambele zamestnáva 28 stálych zamestnancov a 700 sezónnych zamestnancov. Sedemdesiat percent alebo viac z týchto zamestnancov sú ženy a partneri METAD s viac ako 700 pestovateľmi, ktorí poskytujú najlepšie postupy pri pestovaní, zbere a predaji kávy.
Aman Adinew, generálny riaditeľ poľnohospodárskej skupiny METAD, je typ človeka, ktorého „infekčné“ nadšenie ovláda celú spoločnosť.
Aman so svojou poľnohospodárskou skupinou pracuje na ovplyvňovaní etiópskych kávových komunít a ich partnerov v konzumujúcich krajinách po celom svete. Spoločnosť METAD vlastní prvé africké laboratórium kontroly kvality s certifikátom SCA a spoločnosť poskytuje svojim zamestnancom pozberové školenie a zdravotné výhody. Majte na pamäti, že ak sa má spoločnosti dariť, musia prosperovať aj jej zamestnanci a komunity, v ktorých pracuje.

Popis:

Stupeň praženia: medium 59, medium light 67-69 , na filter – Light – 72-74

Roaster: 9 Grams Coffee

Krajina pôvodu: Etiópia

Region: Yirgacheffe, Gedeb

Farmár: rôzni farmári ktorých zastrešuje spoločnosť METAD a Balzac Brothers

Výška : 1770-2200m.n.m

Odroda: Arabica

Acidita: Stredná

Variety (kultivar): Local Landrace varieties

Processing Method (spôsob spracovania zelenej kávy): natural

Aróma/ chuť : citrusové a ovocné tóny, možnosť zacítiť jahody, melón

Skladovanie: v suchu

Hmotnosť netto: 250g,1000g

O všetkých našich kávach, ktoré ponúkame, vieme pôvod, farmu, spôsob spracovania, prístup k životnému prostrediu. V našej ponuke sa snažíme ponúknuť kávy vždy s rozdielnym chuťovým profilom, aby ste mohli ochutnať a spozorovať diametrálne rozdielne chuťové profily